Tenten

Een compleet ingerichte tent huren voor uw camping vakantie.

Onze ingerichte tenten staan op de mooiste campings in Spanje en Frankrijk? Bij ColorCamp, de camping vakantie specialist bent u op het juiste adres.

Onze moderne ingerichte bungalowtenten zijn van alle gemakken voorzien. Alles is aanwezig in de tent voor een ontspannen vakantie. Alleen uw koffers uitpakken en het genieten van uw vakantie kan beginnen. U huurt onze tenten op zorgvuldig geselecteerde plekken op de camping voor een comfortabele vakantie. Bekijk het ruime aanbod van ingerichte tenten van ColorCamp voor uw vakantie.

Ontdek de verschillende bungalowtenten

De Canigo tent is een moderne, ruime en compleet ingerichte tent, geschikt voor maximaal 5 personen. De Canigo tent staat voor uw vakantie klaar op diverse campings in Spanje. U huurt deze ingerichte tent type Canigo o.a op camping Playa Brava, camping Interpals, El Pinar en Solmar in Spanje.
Compleet: ingericht keuken gedeelte met kooktoestel, koelkast met vriesvak, koffieautomaat en ruime opbergkasten. De zijkant van de tent kunt u gemakkelijk openritsen. Verder heeft iedere tent verschillende lichtpunten en stopcontacten.
Heerlijk slapen: De Canigo tent is voorzien van drie apart afsluitbare slaapcabines met comfortabele bedden. Een cabine is uitgevoerd met één tweepersoonsbed. De overige slaapcabines hebben een eenpersoonsbed. Dekbedden en kussen zijn standaard aanwezig in de Canigo tent. Een bijbehorend linnenpakket kun u vooraf erbij reserveren.

Buiten voor de tent staat een grote tafel met partytent of parasol* en 5 kuipstoelen. Tevens heeft u de beschikking over 2 comfortabele verstelbare standenstoel.

In 2016 vernieuwd design van de accommodatie zorgt voor een heerlijke, ruime en comfortabele tent die geschikt is voor maximaal 6 personen. Met een afmeting van 28m2 is deze Palma tent zeer ruim te noemen en huurt u op top camping Nautic Almata in Spanje aan de Costa Brava.

Compleet: Dat is de tent Palma zeker. Een volledige ingerichte tent, van alle gemakken voorzien met o.a keuken gedeelte met een koel/vriescombinatie, gaskookplaat, groot opbergschap en uiteraard borden, bestek , glazen en pannenset. Bekijkt u de inventarislijst voor de volledige uitrusting van deze luxe ingerichte tent.

Slaapcabine: De tent Palma is uitgevoerd met twee in de lengte gesitueerde slaapcabines met elk drie slaapplaatsen. De cabine kan eenvoudig worden opgedeeld. Standaard voorzien: één tweepersoonsbed en drie éénpersoonsbedden. Dekbedden en kussens voor 6 personen zijn standaard aanwezig in de tent.

Buiten: Buiten staat een riante party tent van 9m2, eettafel met 6 stoelen en twee verstelbare standenstoelen.

De ingerichte tent type Tossa is een zeer ruime en moderne tent met een afmeting van 28m2 en is geschikt voor maximaal 6 personen. De tent heeft een ruim “woongedeelte” waarvan de zijkant gemakkelijk opengemaakt kan worden.

De slaapcabine: De tent is voorzien van drie aparte slaapcabines. Eén cabines is uitgevoerd met één tweepersoonsbed van 1.50×1.90. De tweede en derde slaapcabine is voorzien van een éénpersoonsbed van 0.80×1.90. Alle tenten zijn uitgerust met comfortabele beden met dekbedden en kussens.

Buiten is de Tossa tent op camping Valldaro voorzien van een heerlijke ruime party tent, een grote vijf persoons eettafel, kuipstoelen en twee verstelbare stoelen. Op camping Le Lac des 3 Vallees hebben de Tossa tenten een grote parasol.

Compleet en ruim: De naam “XL” zegt al genoeg. Nergens anders huurt u een ruimere tent voor uw vakantie dan deze geweldige XL tent. De TossaXL is ruim 31m2 groot en geschikt voor 6 personen. Een riante “woongedeelte” met een compleet inrichting, opbergmogelijkheden en verlichting. De zijkant van de tent opent u gemakkelijk om zo een oase aan licht en ruimte tevoorschijn te toveren.

Slapen: De twee slaapcabines zijn door een gangpad van ruim 1 mtr van elkaar gescheiden. Elke slaapcabines heeft drie slaapplaatsen. De cabine kan eenvoudig worden opgedeeld met ieder een eigen ingang. Standaard heeft de cabine: één tweepersoonsbed en drie éénpersoonsbedden. Bent u met 6 personen dan plaatsen wij een comfortabel logeerbed erbij.

Buiten: De tent is voorzien van een luxe partytent, complete tuinset met 6 kuipstoelen en twee verstelbare stoelen.

Bij aankomst direct vakantiegevoel

Dit jaar geen onnodig gesjouw, geen onenigheid tijdens het opzetten van de tent en geen kans op een lek luchtbed. Huur een compleet ingerichte bungalowtent voor je vakantie.!!
Onze bungalowtenten zijn van alles voorzien en het zal je dan ook aan niks ontbreken tijdens je vakantie. Ruime tenten met een compleet ingerichte keuken en heerlijke bedden staan voor je klaar. Lekker genieten buiten  onder de party tent op je terras met een eettafel en verstelbare stoelen.