avatar

Tossa XL

4 adults
2 children
6 beds
34 m

Heb je ontzettend zin om te kamperen, maar zit je niet te wachten op al het geregel, gezeul met spullen of een gepruts met een camping gasfornuis? Geen zorgen, in deze heerlijke Tossa XL tent geniet je zorgenloos van het heerlijke buitenleven op de camping in Frankrijk! In de volledig ingerichte tent Tossa XL waar jij met je gezin verblijft ontbreekt het echt aan niets. Je huurt deze tent op heerlijke Camping Le Lac des 3 Vallees in Frankrijk.

De naam XL zegt natuurlijk al genoeg. Nergens anders huur je een tent die zo groot is als deze. Deze tent is geschikt voor 6 personen. Je heb dan echter ook wel een extra groot woongedeelte in de tent met een complete inrichting, veel opbergmogelijkheden, en verlichting. De zijkant van de tent kun je lekker openzetten om nog meer ruimte te creeren. Zo kun je nog meer genieten van de vakantie met een goed glas wijn, een toastje camembert op Camping Le Lac des 3 Vallees in Frankrijk!

Maar er is nog veel meer! De tent heeft 3 ruime slaapcabines, waarvan je 4 slaapcabines kunt maken. 1 slaapcabine met 1 tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed (deze cabine kun je gemakkelijk 2 slaapcabines van maken). En de 2e en 3e slaapcabine 2 éénpersoonsbedden. En je hoeft geen luchtbed mee te nemen in deze tent! Er staan heerlijke bedden met kussens voor je klaar! Dus dit jaar ook geen gesjouw met dekbedden en kussens. Heerlijk ruim is deze tent op Camping Le Lac des 3 Vallees in Frankrijk.

De tent is uitgerust met 6 kuipstoelen en een eettafel, en er zijn zelfs 2 comfortabele verstelbare standenstoelen. Als je buiten zit, niet altijd evenveel zin in de zon van Frankrijk? Dan staat er voor je een luxe partytent. Verlichting? Aanwezig! Nederlandse stekkerdozen? Ook die kun je thuislaten! Het enige wat jij nog maar hoeft te doen, is je tas uit te pakken en te genieten van je welverdiende vakantie op Camping Le Lac des 3 Vallees in Frankrijk!

About This Listing

Check in/out time
Check In time: 15:00 pm
Check Out time: 10:00 am
The Space
Adult number: 4
Bed number: 6
Children number: 2
Room Footage: 34
Prices
Price: €29,00
Room Type
bungalowtent 6 personen
Room facilities
Aparte slaapcabines
Huisdier
Koelkast
Partytent

Compleet ingerichte tent huren voor een super vakantie!!

Room Reviews

There is no review

Beoordeel deze camping