avatar

Tossa tent

4 adults
2 children
6 beds
32 m

Dit jaar geen onnodig gesjouw, geen onenigheid tijdens het opzetten van de tent en geen kans op een lek luchtbed. Op Camping Valldaro in Spanje staat onze ruime ingerichte tent type Tossa.

De tent is van alles voorzien en het zal je dan ook aan niks ontbreken tijdens je vakantie op Camping Valldaro in Spanje. Deze tent is ingericht voor maximaal 6 personen. Heeft een compleet ingerichte keuken met onder andere een koelkast met vriesvak voor de heerlijke Spaanse ijsjes voor de kinderen. Een driepits kooktoestel, koffieautomaat, ruime opbergkasten voor al uw lekkers uit Spanje.

Maar dat is nog niet alles! De tent heeft 3 aparte slaapcabines. 1 slaapcabine met 1 tweepersoonsbed. En de 2e en 3e slaapcabine 2 éénpersoonsbedden. En je hoeft geen luchtbed mee te nemen in deze tent! Er staan heerlijke bedden met kussens voor je klaar! Dus dit jaar ook geen gesjouw met dekbedden en kussens. Heerlijk ruim is deze tent op Camping Valldaro in Spanje.

Lekker genieten buiten op je terras met een eettafel en 6 stoelen. Wil je even bij de tent van het heerlijke Spaanse zonnetje genieten? Dat kan, er zijn bij deze tent namelijk 2 verstelbare standenstoelen aanwezig. Of toch liever even in de schaduw zitten? Dat kan ook! Tent Tossa is uitgerust met een partytent waar je even de Spaanse zon kan vermijden. En even kan uitrusten buiten de tent van een dagje zwembad op Camping Valldaro in Spanje.

Om je verblijf in Spanje op een heerlijke camping, zoals Camping Valldaro, nog aangenamer te maken, kun je bij ColorCamp kiezen uit vele extra’s. Zoals linnengoed voor de dekbedden, kinderstoel, kinderbedje en evt een chemisch toilet. Dit is toch heerlijk? Dus boek je vakantie nu, en ga vast voorgenieten van je heerlijke vakantie in Spanje op Camping Valldaro.

About This Listing

Check in/out time
Check In time: 15:00 pm
Check Out time: 10:00 am
The Space
Adult number: 4
Bed number: 6
Children number: 2
Room Footage: 32
Prices
Price: €29,00
Room Type
bungalowtent 6 personen
Room facilities
Aparte slaapcabines
Dekbedden
Huisdier
Koelkast
Partytent

Compleet ingerichte tent huren voor een super vakantie!!

Room Reviews

There is no review

Beoordeel deze camping