avatar

Palma tent

4 adults
2 children
6 beds
30 m

Wil je een heerlijke ontspannende vakantie in een compleet ingerichte tent in Spanje? Dan huur je de compleet ingerichte tent Palma. Deze tent kun je huren op onze top camping, Camping Nautic Almata in Spanje.

In 2016 heeft deze tent helemaal een vernieuwd design en zorgt voor een heerlijke, ruime en comfortabele tent die is geschikt voor 6 personen. Deze tent is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie op Camping Nautic Almata in Spanje.

Alles heeft deze compleet ingerichte tent. Denk je van zal er wel genoeg eet- en kookgerei zijn? Deze tent heeft eet- en keukengerei voor 6 personen. Er is een koelvriescombinatie, gaskookplaat en een groot opbergschap om al je boodschappen in op te bergen.

Wil je geen kans dit jaar op een lek luchtbed? Daar heb je geen last van in deze ingerichte tent op Camping Nautic Almata. Deze tent is ingericht met heerlijke bedden. De tent heeft 2 in de lengte gesitueerde slaapcabines met elk 3 slaapplaatsen. De cabine kun je ook opdelen in 2 gedeeltes. Tent Palma heeft standaard 1 tweepersoonsbed en 3 éénpersoonsbedden. Denk je nu van moet ik mijn dekbedden en kussens meenemen? Ook niet nodig in deze tent. Dekbedden en kussen zijn er standaard in deze tent.

Lekker genieten buiten op je terras met een eettafel en 6 stoelen. Wil je even bij de tent van het heerlijke Spaanse zonnetje genieten? Dat kan, er zijn bij deze tent namelijk 2 verstelbare standenstoelen aanwezig. Of toch liever even in de schaduw zitten? Dat kan ook! Tent Palma is uitgerust met een partytent waar je even de Spaanse zon kan vermijden.

Nu denk je van, zo dat is luxe! Nou zal ik je nog eens wat vertellen wat er nog meer is? Ja? Een aircooler. Zodat als het heel erg heet is in de tent, dat je deze aanzet en de aircooler heerlijk je tent verkoeld. Dus boek nu deze geweldige compleet ingerichte tent op Camping Nautic Almata!

About This Listing

Check in/out time
Check In time: 15:00 pm
Check Out time: 10:00 am
The Space
Adult number: 4
Bed number: 6
Children number: 2
Room Footage: 30
Prices
Price: €29,00
Room Type
bungalowtent 6 personen
Room facilities
Air Conditioning
Aparte slaapcabines
Dekbedden
Koelkast
Partytent

Compleet ingerichte tent huren voor een super vakantie!!

ingerichte bungalowtent spanje

Room Reviews

There is no review

Beoordeel deze camping